NAGELSTYLISTE OPLEIDINGEN

De basisopleiding is de opleiding bij uitstek die van jou een echte nagelstyliste maakt! Droom je er al lang van om klanten te voorzien van de meest prachtige nagels? Dan is dit de cursus voor jou! Bij ons krijgt u dan ook meer prive les en individuele begeleiding.
Onderstand kunt u kiezen uit diverse pakketten Opleidingen tot Nagelstyliste van basis tot heel hoog level.
  • De basisopleiding 6 dagen is uiteraard bedoeld voor wie nagelstyliste wil worden en nog geen voorkennis heeft. We beginnen in deze cursus bij het begin. 
  • De basisopleiding advance 12 dagen tijdens deze tweede stap word er dieper ingegaan op de basis die je zojuist geleerd hebt. Dit zorgt ervoor dat je straks iedere klant kunt helpen in jouw salon.
  • De Elite professionals 21 dagen is een Allround uitgebreide opleiding in systeem Gel en Acryl. Na afloop ben je een echte expert en weet je alles wat je maken heeft met nagelstyling, verzorging en designs.

Tip! Weet u niet of deze opleiding bij u past en u twijfelt nog? Neem contact met ons op om een afspraak te maken voor een vrijblijvend gesprek. Zo kunt u kennis maken met uw docent en de opleidingsmogelijkheden.

NAGELSTYLISTE OPLEIDINGEN

Subcategories

Er zijn 9 producten.

Item 1-9 van 9 in totaal item(s)

Actieve filters