OVERLAC gel soak off - YO06 - 15 ml

Nailover Overlac is een uniek soort gellak met hoog, gepigmenteerde kleuren. Door het gebruik van pure pigmenten dekt de Overlac in slechts één tot twee lagen. Het product is flexibel waardoor je een lange houdbaarheid op de natuurlijke nagel kan garanderen. De kleuren zijn streeploos te lakken en het product is afweekbaar.

Exclusieve glazen fles met maar liefst drie lagen UV-beschermende coating.
Matte afwerking die zacht aanvoelt.
Ergonomische gripcapsule voor een hermetische sluiting, maar toch makkelijk te openen. Luxe Borstel extreem flexibele en platte borstelpunt. Elegante overkap dop hoog glans die over de sluiting past om optimale bescherming te bieden zodat als resten lak in de sluiting blijft deze niet uithaardt.

De overlays zijn verkrijgbaar in een groot aantal kleuren, vervaardigd en ontworpen door Eva Beate Burai. Door de speciale pigmentatie Overlac kleuren zijn net zo sterk gepigmenteerd zoals een Color Gel en heeft  extra veerkracht en flexibiliteit die nog nooit eerder heeft bestaan. Deze serie kan worden gecombineerd met verschillende Nailover gels en modelleergels. overlac kleuren kunnen ook gebruikt worden bij nai art maar oof bij french manicure.

STAP VOOR STAP Soak Off:

Bereid de natuurlijke nagels voor door zachtjes de nagelriemen terug te duwen. Verwijder de loszittende huid en dode huidcellen met de cutticle pusher of speciale cutticle frees bit. Breng een dunne laag Unica Base Gel aan en laat 1 minuut in de LED-lamp uitharden. Breng een dunne laag Overlac-kleur aan en laat het 2 minuten uitharden. Herhaal indien nodig nog een keer een laag kleur. Afsealen met de Overtop of Unica Top en hard uit in de Double Light Lamp gedurende 120 seconden of 3 minuten in de UV-lamp.

NLOV15YO06